Expert Dialogue: Codes & Standards - Design Methods - Product Structure

Stap voor stap willen wij onze klanten helpen bij hun uitdagingen rondom de engineering. En zo hun ontwerpen helpen optimaliseren en hun engineering efficiŽnter maken. Hiervoor is eind 2014 de EPLAN Experience met acht actievelden gelanceerd. Ter ondersteuning van dit gedachtegoed introduceren wij deze 'Expert Dialogue-formule'.

Doelstelling: wat mag u van deze Expert Dialogue verwachten?

Wij laten u zien hoe u op basis van acht actievelden uw planning kunt standaardiseren en uw engineeringprocessen kunt optimaliseren en structureren. Een EPLAN expert introduceert u in het thema Codes & Standards. Daarin vormt de IEC 81346 de basis voor het structureren van producten, machines en installaties.

U verwerft inzichten over de verschillende ontwerpmethoden - basic engineering, detail engineering en configuration - en ervaart hoe EPLAN Experience helpt om de meest optimale ontwerpmethode te selecteren en te implementeren.

Tot slot ontdekt u een duidelijke methode voor de structurering van uw machines en systemen. Dit gebeurt door middel van een duidelijke product- en technologiestructuur en -omschrijving als basis voor de toepassing van automatiseringsmethoden voor de engineering en interdisciplinaire samenwerking.

Doelgroep

U werkt al met EPLAN en u heeft de EPLAN Electric P8 Basis training deel 1 en mogelijk (een) aanvullende training(en) afgerond.

Duur

1 dag

Tijdstip

09.00 tot 15.00 uur. U bent vanaf 08.30 uur van harte welkom. Het programma start om 09.00 uur. Tijdens de middag worden broodjes voorzien.

Prijs

Alle Expert Dialogues zijn kosteloos voor klanten met een geldig Software-Service contract.

Inschrijven

Data en inschrijven

Evaluaties

Evaluaties bekijken  Evaluatie invullen

Meer informatie

Friedhelm Loh Group