Producttrainingen

Augustus is trainingsactie maand bij EPLAN!

De interactieve trainingen zijn in beperkte groepen en gaan in op applicatieoverschrijdende functionaliteiten die van toepassing zijn op het volledige EPLAN Platform. De opleidingen reiken dus verder dan de individuele applicaties. Ze vinden plaats in de Training & Technology Centers. EPLAN biedt een breed aanbod van trainingen. Door een training te volgen krijgt u de kans om de praktijkvoordelen op een interactieve manier te ervaren.

Een aanvullende training zorgt ervoor dat kennis en kunde op peil blijven en zelf op een hoger niveau worden getild. Daarom bied EPLAN een uitgebreid aanbod qua trainingen aan. In de maand augustus kunt u gebruik maken van een aantrekkelijke actie!

Trainingsactie

Wanneer u zich in augustus inschrijft voor EPLAN Electric P8 Basis Training - Deel 1 ontvangt u een korting van 10%. Schrijft u zich in voor EPLAN Electric P8 Basis Training - Deel 1 ťn 2? Dan ontvangt u 15% korting! U kunt zich hier voor beide inschrijven. Op de overige trainingen geldt er een korting van 5%. Deze kortingen zijn alleen beschikbaar wanneer u zich in augustus inschrijft.

Actievoorwaarden

  • U heeft recht op de korting wanneer u zich in schrijft in de maand augustus.
  • De training moet binnen 3 maanden (na afname) gevolgd (kunnen) worden.
Friedhelm Loh Group