X

EPLAN Platform 2024

Belangrijke informatie over het nieuwe EPLAN Platform 2024

Ken jij al onze blogs?

Blijf altijd op de hoogte van de nieuwste (technische) ontwikkelingen!

Ken jij al onze blogs?

Blijf altijd op de hoogte van de nieuwste (technische) ontwikkelingen!

Ken jij al onze blogs?

Blijf altijd op de hoogte van de nieuwste (technische) ontwikkelingen!

Heb je een vraag of wil je meer weten over onze oplossingen en diensten?

Wij helpen je graag!

Heb je een vraag of wil je meer weten over onze oplossingen en diensten?

Wij helpen je graag!

Heb je een vraag of wil je meer weten over onze oplossingen en diensten?

Wij helpen je graag!

Klantreferenties

Ontdek de succesverhalen van onze klanten

EPLAN trainingen - word een EPLAN professional!

Als EPLAN expert vindt u het belangrijk om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van onze oplossingen. Wij ondersteunen u graag daarbij en bieden diverse trainingsmogelijkheden aan voor een beginnende EPLAN engineer tot een advanced EPLAN engineer. Wilt u dé specialist zijn binnen uw organisatie als het gaat om EPLAN vraagstukken, volg dan de opleiding EPLAN Certified Engineer. Ook is het mogelijk om als bedrijf te certificeren als EPLAN Certified Company.

Wij bieden een scala van trainingen aan, speciaal afgestemd op uw wensen. De trainingen worden zowel in onze eigen Technologie- en Trainingscentra, virtueel als binnen uw eigen organisatie gegeven. Wilt u ook het maximale uit onze softwareoplossingen halen? Ontdek op deze website welk opleidingstraject het beste bij u past. Heeft u aanvullende vragen of advies nodig? Wij helpen u graag verder.

Praktische informatie

Algemene informatie trainingen in Technologie- & Trainingscentra

Aantal deelnemers: 6 tot 8 personen.

Trainingsuren: de trainingen beginnen om 9.00 uur en eindigen om 16.30 uur

Locaties: Zevenaar, Zoetermeer en Oisterwijk

Tarieven: alle prijzen zijn in Euro's (exclusief BTW). In de prijs zijn het cursusmateriaal, drankjes en lunch inbegrepen.

Online trainingen

Wij bieden naast trainingen in onze Technologie- & Trainingscentra ook online trainingen aan. Via Webex volgt u de training samen met vakgenoten. Tijdens de online training is er ook ruimte voor interactie met andere deelnemers en kunt u vragen stellen aan de trainer.

Bekijk hier de online mogelijkheden van EPLAN.

Trainingen & workshops op maat

EPLAN werkt ook trainingen en workshops uit op maat. Deze kunnen, ongeacht het aantal deelnemers, bij EPLAN, in uw bedrijf of op een locatie naar keuze gegeven worden. Neem contact (linken naar contactpagina) met ons op voor meer informatie.

Inschrijving annuleren/verzetten

Verzoeken tot het annuleren of wijzigen van ingeplande trainingen of overige diensten dienen uitsluitend per e-mail te worden ingediend, gericht aan services@eplan.nl.

Terugtrekkingen uit trainingen moeten door EPLAN uiterlijk veertien (14) dagen vóór de start van de training schriftelijk worden ontvangen. Terugtrekkingen na die termijn, of afwezigheid, zullen forfaitair aangerekend worden bij wijze van annuleringskosten op basis van 25% van de prijs van de training. In geval van verhindering - op voorwaarde dat er sprake is van gestaafde gegronde redenen - kan EPLAN een nieuwe boeking voor een volgende training toelaten, ook na bovenvermelde termijn. In dat geval zal het volledige factuurbedrag onmiddellijk opeisbaar en betaalbaar zijn. In geval van verhindering kan de Klant ook deelnemers vervangen.

Training annuleren door EPLAN

Telt een training slechts 1 of 2 inschrijvingen? Dan heeft EPLAN het recht om deze training te annuleren.

Oog voor uw privacy

Alle gegevens op het inschrijfformulier zijn bestemd voor intern gebruik. EPLAN kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over activiteiten. Is dit niet gewenst, dan kunt u dit aangeven. U heeft het recht om deze gegevens in te zien en te corrigeren.

Tarieven

Alle prijzen zijn in Euro's (exclusief BTW).

Persoonlijke trainingstoelage

Lees hier meer over de persoonlijke trainingstoelage.

Interessante, gratis kennisdocumentatie

Wilt u uw kennis over EPLAN vergroten? Ontdek onze interessante downloads op eplan.nl of lees een van onze blogs in het EPLAN blog platform.

Process Consulting
Engineering Software
Implementation
Global Support