Expert Dialogue: EfficiŽnte productie aansturing met EPLAN Pro Panel

Stap voor stap willen wij onze klanten helpen bij hun uitdagingen rondom de engineering en de link met hun productie. En zo hun ontwerpen helpen optimaliseren en hun engineering en of de aansturing van productie efficiŽnter maken. Hiervoor is eind 2014 de EPLAN Experience met acht actievelden gelanceerd. Ter ondersteuning van dit gedachtegoed introduceren wij deze 'Expert Dialogue-formule'.

Doelstelling: wat mag u van deze Expert Dialogue verwachten?

Wij laten u zien hoe u EPLAN Pro Panel kunt inzetten om uw engineering meer inzicht te geven in het uiteindelijke paneelontwerp. Welke handige tools er beschikbaar zijn, en U verwerft inzichten over de verschillende ontwerpmethoden - basic engineering, detail engineering en configuration - en ervaart hoe EPLAN Experience helpt om de meest optimale ontwerpmethode te selecteren en te implementeren.

Tot slot ontdekt u een duidelijke methode voor de structurering van uw machines en systemen. Dit gebeurt door middel van een duidelijke product- en technologiestructuur en -omschrijving als basis voor de toepassing van automatiseringsmethoden voor de engineering en interdisciplinaire samenwerking.

Doelgroep

U werkt al met EPLAN en u heeft de EPLAN Electric P8 Basis training deel 1 en mogelijk (een) aanvullende training(en) afgerond.

Duur

1 dag

Tijdstip

U bent vanaf 12.00 uur van harte welkom voor ontvangst met broodjes. Het programma start om 12.45 uur en eindigt om 16.30.

Prijs

Alle Expert Dialogues zijn kosteloos voor klanten met een geldig Software-Service contract.

Inschrijven

Data en inschrijven

Evaluaties

Evaluaties bekijken  Evaluatie invullen

Meer informatie

Friedhelm Loh Group